Sikringsagenten.dk er en grosistvirksomhed indenfor klatregrej.
0  Vare(r)  -  Din indkøbs kurv
0,00
Din indkøbs kurv
I alt   0,00 DKK
Vilkår/ Handelsbetingelser / Persondata behandling

Persondatapolitik

Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent

politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent behandler persondata og cookies..

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx

kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent ´s hjemmesider. Enbruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent?

Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg

til os eller ved køb af varer og ydelser hos os.

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg

oplysning om købs/salgshistorik.

Når du færdes på Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent ´s hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt.

brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.

Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre

opbygningen af vores hjemmeside.

Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig

som kontraktpart.

Hvem videregiver Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen

med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig. Og til brug af pakkelabel ved GLS. DHL,UPS, PostNord, andre transportfirmaer.

Eksempelvis, hvis du i forbindelse med et varekøb hos os får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysning om dit navn, adresse og

dit køb tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Hvis du senere ønsker at gøre brug af garantien,

vil det typisk medføre at relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen bliver

overført til producenten af den vare, garantien angår. En del, men ikke alle, importører og producenter af vores varer er baseret i EU. [er

virksomhedens producent bosiddende udenfor EU, skal det ind her]

Et andet eksempel er leasing. Hvis du i forbindelse med et køb hos os ønsker at afsøge mulighederne for leasing i stedet, kan Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent

som et led i aftalen med dig videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til det eller de

leasingselskaber, vi samarbejder med.

data opbevares og beskyttes i en netløsning, der er baseret i EU, og der forefindes en Databehandleraftale.

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent

træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer

til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare

de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt medlemskab eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller

services.

Særligt om cookies

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent s brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg.

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det

er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller

få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Hvis du har spørgsmål til Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent ´s behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies

eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent per telefon, e-mail eller post.

Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til Sikringsagenten/Tentsile / Climbtown/ Flyingtent at klage over virksomhedens behandling af dine persondata,

har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vilkår Version 6,5 - 1/1-2018




Handelsbetingelser




Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Sikringsagenten.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Sikringsagenten, er denne af vejledende art. SikringsAgenten indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.
Har du brug for yderligere produktinformation, eller er du ikke helt hjemme i den virtuelle verden, er du meget velkommen til at tage telefonisk kontakt på tel +45 98 54 54 33 / BIL +45-29 60 60 33 I TIDSRUMMET -8:00-17:00 e-mail: info@sikringsagenten.com

Betaling:
Dankort
Visa/dankort
Visa
Visa elictron
Maestro kort
master card
JCB
Mobil Pay: 29606033
Afbetaling med WIABILL
Bank Overførsel ( betalings id (Faktura nummeret))
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
B2B: beløbet hæves når vi starter behandlingen af din ordre.


Levering:
Forsendelsen af varer sker med GLS Danmark. Hvis din bestilling er på lager og du bestiller inden klokken 08.00 på hverdage, vil varerne blive afsendt inden 3 dage. Til de fleste danske destinationer leveres pakken hverdagen indenfor normal arbejdstid.

Er bestillingen ikke på lager, vil der normalt gå op til 30 dage, før varen er på lager igen. Oplys derfor venligst telefonnummer og e-mailadresse, således vi kan kontakte dig og give besked om den forventede leveringstid. Kan varen ikke skaffes fra vore producenter, vil vi forsøge at finde et værdigt alternativ og hvis dette ikke er muligt forbeholder vi os ret til at hæve handlen, eller en del af denne.

Fragtprisen kalkuleres automatisk ud fra vægten på de enkelte produkter. For at skåne transportørens helbred, er den maksimale vægt 20 kilo pr pakke til privat adresser, bestiller du mere, deles ordren op i flere pakker af 20 kg.
B2B: 30 kg til firmaet adresser,

Vi opkræver GLS´s til enhver tid gældende takster. Se taksterne på GLS.dk

Der leveres kun i Danmark, til brofaste øer. og Bornholm.
Der leveres kun i Norge med DHL.
Der leveres kun til Færøerne med GLS.
Der leveres kun til Island med GLS
Der leveres til Grønland med GLS


Forbehold for farvevisning
Da mange farver på billeder ændres digitalt, kan der opstå forskel mellem farven vist på shop.sikringsagenten.dk og produktets aktuelle farve kan varierer fra producenterne uden at produktet kan byttes herfor. Derudover spiller skærmopløsningen på den computer hvorpå produktet vises også en rolle for farvevisningen.

Sikringsagenten tager forbehold for trykfejl, Pris ændringer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Fortrydelsesret:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!
Sælg til Erhverv B2B kunder ( der skal være fejl på produkterne for at varen kan sendes retur ). ellers ingen fortrydelses ret.
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@sikringsagenten.com eller på tlf: 98545433-29606033 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Kredit kunder.
Kredit kan gives hvis der er en aftaler herom der er muligt kredit i 8 dage og op til 30 dage på EAN FAKTURA
Rykker procedure: max 2 rykker og derefter videregives den uden yderlig varsel til inkasso på kundes regning.
Har en kunde fået 1 rykker sættes dennes konto på forudbetaling straks. og Evt. service aftale bortfalder straks ( kredit aftale kan oprettes igen Ifa. med Tom Jakobsen 29606033. eller Info@sikringsagenten.com
Har en kunde fået 2 rykkere vil kunden skulle betale alt forud i fremtiden.


Returnering:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: ingen begrænsninger.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120 dkr.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
SikringsAgenten - Amerikavej 23 - 9500 Hobro - kontakt: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.

Det er muligt at aflevere varen på vores adresse.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
SikringsAgenten - Amerikavej 23 - 9500 Hobro - kontakt: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Sikringsagenten har stillet dig i udsigt.

Er du B2B kunde skal du kontakte os på e-mail eller ringe til os før du sender varen retur:
kontakt os på: SikringsAgenten - Amerikavej 23 - 9500 Hobro - kontakt: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
SikringsAgenten - Amerikavej 23 - 9500 Hobro - kontakt: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Medsend venligst fakturaen eller faktura nummeret, det letter processen og for korter behandlingen og gør det lettere at spore.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Vi videregiver dine data til fragt samarbejdspartnere: post nord, GLS, DHL, UPS, ( udelukkende for at kunne oprettet pakkelabel til din pakke.)
Vi bruger kun disse dat til dette: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Sikringsagenten og opbevares i 365 dage, hvorefter oplysningerne slettes.

Den data ansvarlige på shop.sikringsagenten.dk er CEO: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.

Som registreret hos Sikringsagenten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
SikringsAgenten - Amerikavej 23 - 9500 Hobro - kontakt: Tom Jakobsen på info@sikringsagenten.com eller 29606033.


Klageadgang:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!
Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til info@sikringsagenten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 06/10-2016

-----------------------------------------------
Standardfortrydelsesformular:
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
www.shop.sikringsagenten.dk
Amerikavej 23
9500 Hobro
Tlf: 98545433 / 29606033
E-mail: info@sikringsagenten.com
Husk Faktura nummeret:
Oplys altid Faktura eller ordre nummeret!
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)